Zaporizhzhya ydinvoimala archonien joukkojen pommitusten kohteena ja miksi ydinvoima on sieluttomille voimille ja kaikille puolueille ja uskonnoille tärkeä.

ydinvoimala

Uutishuone https://t.me/uutishuone ,jonka telegram linkki ohessa, on tiedustelu joukkojen henkiön oma kanava mitä tulen käyttämään lähteenä erittäin paljon koska on globaalissa mittakaavassa todella puhdas kanava maailman tapahtumiin ja tämä kaveri tietää mitä tekee.

Kanavalla tuodaan erinomaisesti ilmi että ukrainan archon vampyyrien natsi joukot pommittavat Zaporizhzhya ydinvoimalaa. Tänne on tehty paljon puhdistus matkoja kun edellisen kerran sitä yrittivät. Tämä siksi että kyseessä on Unholy 6 ja arkkienkelien alusten eli Luoja yhteyden aikoinaan katkaisseiden muinaisten valorotujen eli aryan plejadien eli Thothin portti paikka ja ARKKIENKELEIDEN pääalueita. Tämä voimala ylläpitää porttia Orionin Nebula tähtusumun repemässä olevaan niin sanottuun Haadekseen eli archonien maailmaan ja unholy 6 alueelle.

Tavoitteena on räjäyttää nämä voimalat, kuten myös olkiluoto 3, ja näin avaamaan portit haadeksen aryan plejadeille ja ns galactic federaatiolle jotka vastoin new age uskomuksia ja aivopesua ovat puhtaasti sieluttomien unholy 6 kyborgi joukkoja. Tämä aikalinja on semmoinen, josta elokuva tehty nimellä iron sky, että se aryan plejadien alus tulee samalla tapaa kuin siinä iron skyssa läpi ja laskee dronet ja kuuluttavat ”anteeksi” ja alkaa lahdata ihmiset ja orjuutta ne. Tätä linjaa ajaa kaikki globalistit ja KAIKKI puolueet ja KAIKKI hierarkiset muodot ja uskonnot. Nyky lääketiede eli ns mengele lääketiede on kehitetty yksinomaan tätä linjaa varten valmistelemaan ihmisrotu. Tätä linjaa varten myös on kehitetty kaikki rokotteet ja tarpeelliset tauti illuusiot että ihmiset ottaisivat kaikki mahdolliset rokotteet. Todellisuudessa koko 3d yhteiskunta on kehitetty tätä varten.

Mikäli tämmöinen ydinonnettomuus tapahtuu, se tulee tapahtumaan vain siksi että heräämisen vuoksi ydinvoimaan uskovat heräävät lopullisesti siihen mitä voimia ydinvoima edustaa. Aikalinjoilla on monta vaihtoehtoa ja tämä on yksi niistä, eikä sitä pidä pelätä sillä sekin päättyy ymmärrykseen kyllä mutta se ei ole kiva vaihtoehto. Työskentelemme erittäin paljon että tämä aikalinja ei tule, mutta jotain taivaalta tulee kun se aukeaa. Kehoitan muistamaan että jokainen puolue myös vkk ja vapauden puolue ajavat ydinvoimaa, koska he palvelevat tätä linjaa ja tätä linjaa tuovaa archonien matrix järjestelmää. Paras lääke tähän on, että pidätte sen oman Sielunne äänen itsellänne ettekä äänestämällä anna sitä kenellekkään muulle ja alatte käyttämään sitä itse. Lupaan henkilökohtaisesti antaa kaiken mahdollisen tuen siihen.

Sampo

2 ajatusta aiheesta “Zaporizhzhya ydinvoimala archonien joukkojen pommitusten kohteena ja miksi ydinvoima on sieluttomille voimille ja kaikille puolueille ja uskonnoille tärkeä.”

  1. TiinaSusanna

    Tämä on kyllä uskomatonta kanssa, miten äänestäminen ei ole ikinä resonoinut. Eli tasan kerran olen äänestänyt koko 50-vuotisen elämäni aikana, ja silloinkin, joskus 20- kesäisenä tein sen häpeäntunteen takia kun kaikki muut menivät äänestämään, ja itsellä ei ollut hajuakaan ketä äänestää kun tuntui että ihan sama ketä kun mikään ei milloinkaan muutu. Aänestin tuon ainoan kerran puhtaasti naamavärkin perusteella eli sitä komeinta joka listalta löytyi 😀 Ja luonnollisesti, häpeä oli sen jälkeen vähintään kaksinkertainen 😀

    Valoa täältä Välimereltä! <3

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top