Yleinen

Äiti maan napavaihto energiat

Äiti maan napavaihto energiat jatkava mylläämistä ja tämä sekä vapauttaa energioita että ennen kaikkea tuo energioita jotka tekevät sen että kaikki muuttuu.

Ollaan eletty, aivan liian pitkään, sieluttomien voimien erillisyyden illuusio yhteiskunnissa joiden hierarkiset erillisyyteen, tuomitsevaisuuteen ja usko illuusoihin perustavat ohjelmat ovat toimineet energia varastoina ja ihmisrotu kokeena archoinen AI voimille.

Archonit kykenevät samaan ihmisiä edelleen samaan ihmisiä puolelleen räiskyvän EGON kautta MUTTA ennen kaikkea PYSYMÄÄN heidän illuusio uskoissaan koska monet eivät uskalla päästää irti ego pohjautuvasta maailmasta pelätessään menettävänsä ”kasvonsa” tai jonkun aseman tai vain yksin kertaisesti olevan haluton myöntämään uusia ymmärryksen tuomia valoaspekteja hyvä paha illuusoiden sijaan.

Suurin syy on siinä että ihminen EI USKALLA alkaa katsoa sillä omalla valolla suoraan Luoja Lähteestä koska pelkää sitä totuutta mitä se tuo tullessaan. Kuten niin usein nämä ovat täysin archonien pelkoharhoja mitä ihminen itselleen Luo ymmärtämättömyyttään pitääkseen kiinni archonien hyvä paha illuusioista ja hierarkista yhteiskunta ohjelmista ja uskosta esim jeesukseen tai mengele lääketieteeseen jne.

Näillä eri yhteiskunta olomuodoilla ,mitkä siis kaikki pohjautuu sieluttomien voimien kanvointiin , on vain yksi tehtävä eli saada ihmisen egolle ruokaa jotta se haluaisi pärjätä sieluttomien voimien yhteiskunta ohjelmissa ja tulla niiden koneistojen ohjelmoimaksi ja jotta ihminen uhraa oman Luomis voimansa niihin.

Asia ei onneksi ole niin yksinkertainen....

Koko sisältö on vain jäsenille.
Kirjaudu Liity jäseneksi
Lue lisää »

huhtikuu ohjelma 2024

Huhtikuu ohjelma 2.4 ti Klo 20 kosmosuutiset 4.4 to klo 22 youtubeshow 5.4 pe Klo 8.30 englanti uutiset youtube 5.4 pe klo 16 TAROTPUOTI HÄMEENLINNA

Lue lisää »
Yleinen

HAARP ja Chenmtrail energiat sieluttomienvoimien aseena.

Erinomaisesti jo massamediassa on ilmi tullut että sieluttomien voimien palvelijat kylvävät taivaalla chemtrail mömmöä esim alumiinia ja grafeenia jne armeijan ja natsien eli sieluttomien voimien black sun toimesta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun tästä puhutaan jo ihan massa mediassa. Tämä on noussut pinnalle Suomessa 2010. https://keskustelu.kauppalehti.fi/threads/usa-ja-muut-nato-maat-kylvaevaet-alumiinia-taivaalle.162826/

Tämän haarp ja chemtrail säänmuokkaus on archonien ikiaikainen keino estää ja muokata Luoja valon tuleminen äiti maahan. Tällä tavoin he pyrkivät tähän Luoja valoon tekemään erilaisia illuusioita ja ohjelmoida näillä illuusoilla ihmisten mieltä ja saada heidän värähtely taajuuteensa laskemaan tasolle jossa heidän oma valosuojansa pettävät ja archonien sieluttomat ajatusmuodot alkavat vaikuttamaan.

Tämä on erittäin tärkeää tämmöisenä aikana sieluttomille voimille koska ns Luoja portti on täysin auki ja valtavat valoenergiat tulevat äiti maahan ja pakottavat sieluttomat voimat ja niiden palvelijat tekemään kaikkensa että ihmiset eivät heräisi heidän äärimmäisen monimutkaisista ohjelma verkoista. Tämä vuoksi archonien eri lähteet, esim galactic federaatio jne, pyrkivät kanavoijiensa kautta samaan viestiä läpi että ihmisten ei näistä tarvitsisi välittää että ne putsaantuu automaattisesti.

Tämä on täysin archonien ja niiden Zeta, Mustien dracojen,plejadien, sirius, annunaki ja muiden galactic federaatio eli unholy 6 ryhmittymien agenda ollut jo Aeonien ajan ja näihin kanvointeihin ei missään tapauksessa pidä uskoa ja tyydittäytyä "kyllä kaikki järjestyy energioihin sillä kyseessä on todella kova hyökkäys energiat sieluttomilta voimilta.

Äiti maassa nämä ryhmittymät toimivat ennen kaikkea Nicean ryhmittymän eli Rooman Kirkon eli Pyhän Roomalaisen keisarikunnan kautta. Näin saadaa Raamatun tuomaa mustaa uskomagiaa käyttäen todella tehokkaasti ihmisiä ohjelmoitua uskomaan tämän teknologian vaarattomuuteen.

Tämä archonien teknologia vaikutus perustuu ihmisten hermojen neuroniien värähtely ohjelmointiin ydinvoimaloiden tuottamien radioaktiivisten neuroni energian kautta. Tämän takia ydinvoima ja kone sähkö taajuudet on äärimmäisen tärkeitä archoneille ja perustana kaikelle heidän toiminnalle täällä 3d ssä. Tämän chemtrail tarkoitus on kullan lailla blokata aurinkovalo ja.....

Koko sisältö on vain jäsenille.
Kirjaudu Liity jäseneksi
Lue lisää »

TÄRKEITÄ TIEDOTTEITA

Ensinnäkin Multidimensionaaliselle valohoito kurssille ON YKSI PERUUTUSPAIKKA VAPAANA. Kurssi alkaa 7.4 joten hyvin kerkiää ja maksut kurssille voi sopia miun kanssa miten parhaaksi näkee. SITTEN

Lue lisää »
Yleinen

Aikalinja myrskyt rantautuu ja tehokkain suoja myrskyssä purjehtimiseen.

4.3-5.3 välisenä yönä olin Kiuruveden aikalinja lähteillä valokehossa tutkimassa aikalinjoja ja havahduin kuinka valtava aikalinjamyrsky alkoi lähestyä ja tuli päälle. Tämä tekee luonnollisesti sen että ns aikalinja sodat tai myrskyt rantautuu äitimaan ja Sophian energioihin entistä voimakkaammin. Nyt on huomioitava että nämä sodat ovat jatkuneet Aeonien ajan ja eräänlaiset risteys ajat saapuvat äiti maahan. Nämä ajat on energisesti äärimmäisen vaativia erilaisissa rakkaus energioissa koska….

Lue lisää »

Energiapäivitys 4.3.2024

Edellisestä energiapäivityksestä on vierähtänyt tovi ja se johtuu näistä valtavista äiti maan ylösnousu energioista jotka jylläävät kaikkialla. Näiden energioiden päätehtävä on saada ihmiset herätettyä ihmiset archonien hyvä/paha illuusioista. Siksi nämä energiat mitkä vaikuttavat äiti maan pinnalla tekevät sen että jokainen joutuu kyseenalaistamaan käsityksensä hyvästä ja pahasta. Tämä tehdään toki siksi että saadaan ihmiset heräämään ja alkaa heräämään archonien hyvä paha ohjelmista entistä tehokkaammin.
Siksi nämä energiat todella monet herää ns suoraan käsitykseen Luoja lähteestä ja että kaikki on yhtä kun taas osa palaa opiskelemaan näitä hyvä paha käsityksiä ja illuusioita koska eivät olekkaan vielä valmiita päästämään erilaisista kytköksistä 3d illuusio maailmoihin. Näissä ei ole mitään pahaa vaan kaikki etenee Luojan suuren suunnitelman mukaan. Toki tämä tuo sitä harmistusta monelle että osa aikasemmin samalla polulla olleet joutuu päästää jatkamaan sillä omalla polulla. Nämä ovat ihan normaaleja irtipäästö oppeja.
Se että osa palaa takaisin näihin hyvä/paha illuusioihin opettelee niitä johtuu siitä että he kieltävät että kaikki on yhtä ja eivät halua/suostu katsoa kaikkea halki ajan ja paikan koska se romuttaa heidän oman uskon archonien illuusioihin joissa monet sukulaiset,ystävät ovat kiinni ja täältä tulee ihan normaaleja pelkoja joista heidän on irti päästettävä. He pelkäävät myös näiden heidän rakentamien illuusioihin perustavien rakenteiden romahtamista. Monelle on myös hankalaa päästää irti loogisesta mielestä koska Luoja kun ääretön ja Luojan rakkaus on absoluuttinen ei sitä pysty ymmärtämään aivoilla vaan ainoastaan sydämmellä ja ymmärryksellä Luojasta ja rakkaudesta.
Tämä taas tekee sen että se on todella pelottavaa monelle päästää irti vanhasta ja tutusta hyvän ja pahan loogisesta ajattelusta joka on siis sieluttomien voimien ohjelmointia vain. Tämä pelko tekee monelle sen että he tuomitsevat Luojan äärettömyyden mustana magiana ja tekevät paluun 3d maailman illuusioihin. Tämä siis siksi koska sekin on monesta turvallisempaa kuin käyttää omaa valoa. Tämäkin on toki äärimmäisen tärkeää oppia elämästä multidimensionaalisessa kosmoksessa.
Rakenteet kuitenkin jatkavat romahtamista koska massojen usko näihin sieluttomien voimien illuusio rakenteisiin hupenee hetki hetkeltä ja nämä massat alkavat nousta yhdessä äiti maan kanssa ja ei pidä säikähtää kun monet archonien opit ja lait ja valtiot ja heidän palvelijansa rusentavat 3d ssä uudestaan monta ihmisten elämää. Nekin ovat tärkeitä kokemuksia mitä archonien hyvä paha illuusiot tekevät niihin uskoville. Nämä hurjat jutut ovat kokemuksia siitä kun vanha maailma romahtaa ja nämä kokemukset ovat äärimmäisen tärkeitä sielusopimuksia kaikki. Jos et kykene ymmärtää miksi näin niin elä seuraa sodan ja kärsimysnäytelmiä koska ne eivät kuitenkaan enää tarjoa mitään uutta.
Tämmöisenä aikana on ymmärrettävä että todella monille on tuskallista se että monet ns harmittomat uskomukset ja hyvä paha totuudet osottautuvat aivan läpimädiksi kuten lait,uskonnot,armeja, hallintomuodot ja kaikki yhteiskunta muodot ja ilmentymiset. Nämä on vain ihmisten pakko ymmärtää jotta paremmat ja vapaammat tavat elää voivat tulla esiin. Voidaan oikein hyvin sanoa että syy miksi monet tuntevat näissä korkeissa energioissa tuskaa,pahaa oloa,voimattomuutta,surua ja iloa ja kaikkea samaan aikaan johtuu UUDEN äitimaan synnytystuskista. Tämän uuden äiti maan koittaessa ja sen linjojen avautuessa jokaisen on syytä pitää mielessä se että...
ne jotka tuskailevat vanhan energian parissa ja ovat kiinni siinä odottavat valtavaa merkkiä joka VOI pakottaa heidät takas niiden tykö jotka ymmärtävät nämä energiat. Eli muistakaa näissä energioissa että ketään ei tuomita. On äärimmäisen tärkeää ottaa avosylin vastaan ymmärryksellä ne jotka ovat aikasemmin haukkuneet ja dissanneet teidän menoa ja ymmärrystä. Monet haluavat selviytyäkseen taas ymmärtää mitä todellisuudessa Luojan multidimensionaalisessa olemuksessa on menossa ja kuinka toimia siellä.. Eli tässä on kyse siitä että monet voivat äkki arvaamatta tulla ymmärryksen linjalle käyttäen läheisiä tai jopa entisiä läheisiä portteina ymmärryksen linjalle.
Pyrkikää siis pysymään poissa aiheista jotka aiheuttavat pelkoa tai ärtymystä ja keskittykää sen ymmärryksen Linjan luomiseen. Tämä siis tarkoittaa lähinnä some menoa.
Yksi asia mikä tulee purkautumaan todella mielenkiintoisesti on kuoleman pelko kun porukka alkaa ymmärtää että jatkossa on todellakin täysin vapaavalinta mihin maailmoihin, rotuihin, elämiin kukin lähtee inkarnoitumaan hakemaan lisää oppia Luojan rakkaudesta ja valosta. Tästä on kyse kun puhutaan vapaus valita linjan puhdistamisesta. Aivan liian pitkään on archonit kierrättäneet eri usko ohjelmien feikki taivas tai feikki kuningas ohjelmien kautta ihmisten sieluja eikä ne ole päässeet irrottautumaan äiti maan karma kierteestä mikä on siis ollut täysin archonien korruptoima. Näin nämä eri karma jutut ,eli vaativat opit valosta ja rakkaudesta, ei ole päätyneet Luoja ymmärrykseen vaan pyörineet archonien dystopia illuusio pyörimisen voimana kierrättäen sieluja eri hyvä paha illuusio elämissä.
Nyt kun siis sielut pääsevät pois tästä ns "karma" kierteestä archonien illuusio ulottuvuudet romahtaa ja sielut vievät täällä oppimansa äärimmäisen vaativat ja huikeat valo-opit mukanaan kohti seuraavia elämiä mitkä ei välttämättä ole planeetta maassa tai edes tässä aurinkokunnassa. 
Äiti maan asema tämmöisenä äärimmäisen vaativana oppipaikkana on äärimmäisen tärkeä joka sielulla kohti uusia seikkailuja ja haasteita. Mikään näistä äiti maan elämissä saavuteutissa opeissa ei mene hukkaan missään tapauksessa. 
Aikalinjoilla meillä on se tilanne että edelleen moni näkee tätä toukokuun kulminaatio pistettä. On muistettava että vuosi sitten aikalinjoilla nähtiin kuinka paljon oli sota linjaa joissa sota alkoi myös Suomessa mutta samalla siis valtava tulivuoren purkaus joka johti näihin vesimassojen vyöryyn ja ymmärryksen linjojen alkuun. Tämä linja on edelleen menossa varsin lähellä. Toinen linja joka on todella lähellä on tämä pohjoisen linja jossa porukka siirtyy kohti pohjoista. Mannerlaatta liikunnat kuuluvat myös näihin linjoihin. Mikä merkille pantavaa se linja jossa porukka "häviää" yleiskuvassa on jo menossa koska yksinkertaisesti kun NYT käy kaupungeilla tai kapungissa ei ihmisiä ole enää siinä määrin liikenteessä mitä aikasemmin esim ennen korona aikaa ja paikat alkavat autioitua. 
Maaliskuussa meillä on putsi ohjelmassa toki Plejadi aluksen alas ampuminen ja salaiset sotilastukikohdat ja reptlian toiminta, tartaria ja draco sormus putsi mikä on jatkoa pindar putsille äiti maan ulottuvuuksissa. Uutisia ja Blogeja on luvassa useammin valtavan kiireisen alkuvuoden jälkeen joka on johtunut näistä yllättävistä metsälinjoista jotka tulleet eteen ja joita toki seurataan forumilla. 
 Sampo
energiapäivityksestä on vierähtänyt tovi ja se johtuu näistä valtavista äiti maan ylösnousu energioista jotka jylläävät kaikkialla. Näiden energioiden päätehtävä on saada ihmiset herätettyä ihmiset archonien hyvä/paha illuusioista. Siksi nämä energiat mitkä vaikuttavat äiti maan pinnalla tekevät sen että jokainen joutuu kyseenalaistamaan käsityksensä hyvästä ja pahasta. Tämä tehdään toki siksi että saadaan ihmiset heräämään ja alkaa heräämään archonien hyvä paha ohjelmista entistä tehokkaammin.
Siksi nämä energiat todella monet herää ns suoraan käsitykseen Luoja lähteestä ja että kaikki on yhtä kun taas osa palaa opiskelemaan näitä hyvä paha käsityksiä ja illuusioita koska eivät olekkaan vielä valmiita päästämään erilaisista kytköksistä 3d illuusio maailmoihin. Näissä ei ole mitään pahaa vaan kaikki etenee Luojan suuren suunnitelman mukaan. Toki tämä tuo sitä harmistusta monelle että osa aikasemmin samalla polulla olleet joutuu päästää jatkamaan sillä omalla polulla. Nämä ovat ihan normaaleja irtipäästö oppeja.
Se että osa palaa takaisin näihin hyvä/paha illuusioihin opettelee niitä johtuu siitä että he kieltävät että kaikki on yhtä ja eivät halua/suostu katsoa kaikkea halki ajan ja paikan koska se romuttaa heidän oman uskon archonien illuusioihin joissa monet sukulaiset,ystävät ovat kiinni ja täältä tulee ihan normaaleja pelkoja joista heidän on irti päästettävä. He pelkäävät myös näiden heidän rakentamien illuusioihin perustavien rakenteiden romahtamista. Monelle on myös hankalaa päästää irti loogisesta mielestä koska Luoja kun ääretön ja Luojan rakkaus on absoluuttinen ei sitä pysty ymmärtämään aivoilla vaan ainoastaan sydämmellä ja ymmärryksellä Luojasta ja rakkaudesta.
Tämä taas tekee sen että se on todella pelottavaa monelle päästää irti vanhasta ja tutusta hyvän ja pahan loogisesta ajattelusta joka on siis sieluttomien voimien ohjelmointia vain. Tämä pelko tekee monelle sen että he tuomitsevat Luojan äärettömyyden mustana magiana ja tekevät paluun 3d maailman illuusioihin. Tämä siis siksi koska sekin on monesta turvallisempaa kuin käyttää omaa valoa. Tämäkin on toki äärimmäisen tärkeää oppia elämästä multidimensionaalisessa kosmoksessa.
Rakenteet kuitenkin jatkavat romahtamista koska massojen usko näihin sieluttomien voimien illuusio rakenteisiin hupenee hetki hetkeltä ja nämä massat alkavat nousta yhdessä äiti maan kanssa ja ei pidä säikähtää kun monet archonien opit ja lait ja valtiot ja heidän palvelijansa rusentavat 3d ssä uudestaan monta ihmisten elämää. Nekin ovat tärkeitä kokemuksia mitä archonien hyvä paha illuusiot tekevät niihin uskoville. Nämä hurjat jutut ovat kokemuksia siitä kun vanha maailma romahtaa ja nämä kokemukset ovat äärimmäisen tärkeitä sielusopimuksia kaikki. Jos et kykene ymmärtää miksi näin niin elä seuraa sodan ja kärsimysnäytelmiä koska ne eivät kuitenkaan enää tarjoa mitään uutta.
Tämmöisenä aikana on ymmärrettävä että todella monille on tuskallista se että monet ns harmittomat uskomukset ja hyvä paha totuudet osottautuvat aivan läpimädiksi kuten lait,uskonnot,armeja, hallintomuodot ja kaikki yhteiskunta muodot ja ilmentymiset. Nämä on vain ihmisten pakko ymmärtää jotta paremmat ja vapaammat tavat elää voivat tulla esiin. Voidaan oikein hyvin sanoa että syy miksi monet tuntevat näissä korkeissa energioissa tuskaa,pahaa oloa,voimattomuutta,surua ja iloa ja kaikkea samaan aikaan johtuu UUDEN äitimaan synnytystuskista. Tämän uuden äiti maan koittaessa ja sen linjojen avautuessa jokaisen on syytä pitää mielessä se että...

Koko sisältö on vain jäsenille.
Kirjaudu Liity jäseneksi
Lue lisää »

Helmikuu ohjelma 2024

Helmikuu 2024 ohjelma thelightofthenorth.com ti 6.2 klo 20 kosmosuutiset to 8.2 klo 14 mikko Leppikangas youtube show vieraana ja illalla jatkuu klo 22 youtube show

Lue lisää »
Scroll to Top