Hinnat

Hinnat on ilmoitettu tuotteen yhteydessä.

Tilaus- ja sopimusehdot

Tuotteet / palvelut tilataan verkkosivujemme kautta. Tilauksesta tulee aina sähköpostivahvistus. Tilaaja hyväksyy tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa olevat tilaus- toimitus- ja peruutusehdot. Tilaaja ja palveluntarjoaja/toimittaja solmivat tilauksen yhteydessä asiakassuhteen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostin antamista.

Palveluntarjoaja/toimittaja ei vastaa vahingoista, mikäli tilaaja on antanut virheellisiä tietoja tuotetta / palvelua tilatessa. Tilaajan tehtävä on huolehtia antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tuotteen / palvelun tilaaminen on sitovaa, huomioithan tämän tehdessäsi tilausta. Tuotteiden / palveluiden toimitus tapahtuu yhteisesti sovitun- tai tuotteen yhteydessä ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

Palveluntarjoaja/toimittaja pidättää oikeuden pidempään toimitusaikaan mahdollisesti kolmansista osapuolista johtuvista syistä.

Tilaajalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk peruutusoikeus mikäli palvelua ei ole käytetty. Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti jasenyys@thelightofthenorth.com
Tilauksen voi peruuttaa 2 viikkoa (14pv) jäsenyyskauden aloittamisesta siinä tapauksessa, että palvelua ei ole käytetty. Mikäli katselmus on jo tehty, sen hinta on erikseen 140€ (kesto 1t 40min / tuntihinta 100€), eli jäsenyys päättyy kun vuosimaksun (140€) aika kulunut umpeen.
Palvelutarjoaja/toimittaja pidättää oikeuden muutoksiin ja tai peruutuksiin ylivoimaisen esteen (Force Majeure) sattuessa.

Palveluntarjoaja toimittaa jäsenyyten kuuluvat palvelut toimivina. Tilaajan vastuulla on pitää oma laitteisto, ohjelmistot ja asetukset sellaisessa muodossa, että jäsenyyden palvelut ovat hänen käytettävissään.

Tuotteiden / palveluiden korvaaminen

Tilaajan ylivoimaisen esteen sattuessa (Force Majeure), ole yhteydessä kirjallisesti jasenyys@thelightofthenorth.com.
Palveluntarjoajan/toimittajan ylivoimaisen esteen sattuessa (Force majeure) toimittaja voi siirtää tuotteen / palvelun toteutusaikataulua ilmoittamalla uuden ajan tilaajalle. Tuotteen / palvelun kokonaan hyvittämisestä tilaajalle keskustellaan tapauskohtaisesti.

Reklamaatiot

Reklamoidessa tuotteesta / palvelusta, tilaajan tulee olla aina kirjallisesti yhteydessä palveluntarjoajaan/toimittajaan osoitteessa jasenyys@thelightofthenorth.com
Julkaisemalla omia mielipiteitäsi internetissä tai muissa kanavissa, vapautat toimittajan kaikenlaisesta vastuusta.

Virhe tuotekuvauksessa tai hinnassa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuotetta / palvelua mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Yleiset käyttö- ja sopimusehdot

The Light of The North pidättää kaikki oikeudet sivustolla kuvattaviin tuotteisiin / palveluihin sekä palveluista julkaistavaan aineistoon.

Kulloinkin voimassa olevan ja soveltuvan lain sallimissa rajoissa The Light of the North ei ole vastuussa tilaajan tekemistä ratkaisuista konsultoinnin tai valmennuksen suositusten pohjalta, ei välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Ei myöskään liikevoittojen tai tulojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka mahdollisesti johtuvat tuotteiden / palvelujen, käytöstä tai käytön estymisestä.

Palveluntarjoaja/toimittaja ei missään tapauksessa tai tilanteessa vastaa tilaajan henkilökohtaisista päätöksistäsi johtuvista välittömistä ja välillisistä tuloksista. Toimittaja ei myöskään missään tilanteessa vastaa palvelujen / tuotteiden pohjalta tehtyjen tilaajan edustajien henkilökohtaisten päätösten seuraamuksista tai näiden päätösten aiheuttamista tuloksista. Tilaaja on itse vastuussa niistä tuloksista, jotka syntyvät toimittajan palveluiden tai suositusten perusteella. Tilaaja hyväksyy nämä sopimus- ja käyttöehdot tilaamalla tuotteen / palvelun toimittajalta. Mikäli tilaaja ei voi hyväksyä näitä ehtoja ei tuotetta / palvelua tule tilata ja asiakassuhdetta solmia.

Pidätämme oikeuden muuttaa ehtojamme. Tilaajan on aina ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin sekä yleisiin käyttö- ja sopimusehtoihin. 

Scroll to Top