Artkkeli sarja archonien vallallaolevasta ihmiskokeesta nimeltä korona lääketiede osa 1

korona

Yhdysvalloissa on, osaltaan erinomaisesti, pinnalla nyt Covid-19 lääke Remdesivir, https://www.theepochtimes.com/controversial-drug-remdesivir-plays-key-role-in-covid-related-hospital-deaths-dr-ardis_4646394.html

Nyt on huomioitava että korona ihmisien omalle immuniteetille äärimmäisen tärkeä nuha virusmuoto joka laukeaa ihmisessä kun se havaitsee bakteeri hyökkäyksiä tai muuta elimistölle haitallista tulehdusta jne. Näin tämä flunssa käynnistää oman immuniteetin torjunta menetelmän nostamalla kuumeen ja liman ensinnäkin tuhotakseen haitalliset virukset ja bakteerit ja kehittää immuniteetin kyseiselle taudille eikä se taudin muoto voi enää ihmiselle mitään.

Tämä on äärimmäisen vaarallista ja haitallista archonien lääketieteelle ja niiden kultasäde bisnekselle. On toki erinomaisia lääkkeitä olemassa kuten antibiootit mutta näitä määrätään todella vaarallisia määriä ihmiselle ja todella todella helposti joka kivistykseen. Tämän vuoksi super sairaala bakteerit jne ja ihmisen oma immuniteetti romahtaa myös näiden liikakäytöstä

Iltalehden ja tiedelehtien joitakin vuosia julkaisemassa artikkelissa kerrottiin kuinka tutkijat olivat löytänee rohto reseptin Englannin luostarista ja ohjeen jossa oli ainakin, kuparikulho,sipuli,valkosipuli, eläimen sappineste mm ja monia muita rohtoja. Nämä rohdot yhdistelemällä tutkijat totesi että lääketehoaa kaikkiin superbakteereihin. Tätä artikkelia ei löydy enää archonien bittimaailmasta, tai ainakaan allekirjoittanut ei sitä löytänyt.

Eli nyt on huomioitava että kun tätä korona viruksen (eristetty 1960) muotoa covid19 ei ole olemassa, koska sitä ei ole todennettu tai eristetty ,niin jokainen tohtori tms joka väittää että iverktiini tai tämä remsedvir tai mikä vain lääke jonka väitetään auttavan koronaan on archonien harhoissa ja aivopesussa ja tuo puhdasta propagandaa. Näiden lääkkeiden tehtävänä on tuhota teidän omaa immuniteettia tekemällä selvää maksasta ja munuaisista ja näin edes auttaa arhconien nanomoskan tekemään teistä cyborgia.

Yksipahimmista lääkkeistä mitä voi ottaa on tämä iverktiini. Se kehitettiin samaan aikaan covid19 rokotteiden kanssa afrikassa ja sillä tehtiin tutkimuksia malaria loisen lääkkeenä. Tätä markkinoidaan loislääkkeenä. Todellissuudessa archonit pyrkivät samaan ihmisen pelkäämään näitä loisia eri aivopesuin ja esim paljon esillä ollut bioresonanssilla jolla ”todetaan” että on vaarallisia loisia. Bioresonanssi on konevaloa ja antaa suuntaa antavia tuloksia ja on näppärä apuväline, esim homeopaateille, mutta siellä ei voi saada mitään tarkkoja tuloksia ja näin archonit pääsevät tekemään täysin turhia pelkoharhoja loisista ja ties mistä muusta taudista johon sitten kaupataan ties mitä rohtoja.

Tavoitteena on saada ihmiset torjumaan loisia ja mahdollisesti ottamaan loislääkkeitä joista pahin on iverktiini. Tämä todellisuudessa lamauttaa ihmisen aivokanavat ja niiden välittäjä aineen eli Gamma-aminohapon mikä kuljettaa auringon Luoja valoa ja toimii näin keskushermoston välittäjä aineena. Näin iverktiin edesauttaa archonien omien loistaajuuksien kuten nanomoskan ja graafeenin menemistä aivoihin ja käpylisäkkeeseen ja kolmanteen silmään ns. https://fi.wikipedia.org/wiki/Ivermektiini ja tekee ihmisestä archonien haluamaa robottia joka ottaa käskyt vastaan herkemmin archonien AI kollektiivista.

Loiset ovat niitä eläimiä jotka käyttävät ravintona ihmisen elimistölle kuulumatonta orgaanista tavaraa.ja ovat äärimmäisen tärkeä osa ihmisen omaa immuniteettia ja tästä archonien lääketiede pyrrkii tekemään pelkoharhaa mahdollisimman paljon. Toki esim kihomadot lisääntyvät hallitsemattomasti ja muut loiset jotka sitten poistuvat elimistöstä ja puhdistuksia on hyvä ottaa jos se resenoi.

Archonit ja niiden mustat mestarit ovat myös laittaneet välittömästi huhun liikkelle tunnettujen new age kanavoijien ja ”muka” valoa palvelevien tohtorien kautta että olisi joku piikkiproteiini joka leviäisi ja toisi oireita myös piikittämättömille. Ei leviä. Piikkiproteiini rokotteissa tehtävä on kiinnittää archonien nanomoska joka tekee jokaisesta ihmisestä 5g säteily joka tekee kaikki säteily oireet ihmiselle ja VOI sairastuttaa lähellä olijat varsinkin jos näillä on omia pelkoja ja tarumoja ja ahdistusta mitä taas archonien yhteiskunta ohjelmat tekevät äärimmäisen tehokkaasti.

Piikkiproteiini leviäminen ei ole ongelma sillä se ei leviä eikä voi levitä. Tämä on puhdas ymmärtämättömien lääkärien tekemää illuusioo. Nämä lääkärit eivät ymmärrä mistä archonien lääketieteessä on kyse. Tai sitten ymmärtävät ja palvelevat archonien mustia mestareita. Näiltä ns peljadi tohtoreilta on peräisin nämä harhat. “Piikiproteiini voi levitä ja tehdä oireet” on näiden archonien uhrien Luoma pelkoharha. Tämä harha esim myös pyrkii saada käyttämään desifiointi aineita jne että omaimmuniteetti ei pääse kehittymään ja toki näitä loislääkkeitä

Se piikkiproteiini kyllä sterilisoi mutta Luoja lähteestä tuleva valo on tämän strerilisointi ohjelman monella herkällä valotyöntekijällä puhdistanut ja ihmisen lisääntymis kykyä eivät archonit ja niiden lääketiede enää kykene ajamaan alas. En suosittele uskomaan mitään archonien pelko juttuja enkä yhtään lääkäriä, sillä archonien lääketiede ei ymmärrä mistä kyse. Ne lääkärit jotka ymmärtää eivät valoa palvele tässä ulottuvuudessa. Kaikki lääkärit tekevät harhoja piikkiproteiineista tai koronviruksen hoitomuodoista koska covid19; on archonien illuusio jonka tehtävänä on tuhota länsimaisen lääketieteen kautta teidän oma immuniteetti ja saada oma valokehonne ohjelmointi kelpoiseksi robotiksi ja tuhota ne kehot mitkä ei käy siihen. Tämä lääketiede perustettiin https://en.wikipedia.org/wiki/Sanatorium Sanatoriumissa dr kellogin johdolla ja Rockefellerin ja Rotshcildien vampyyri sukujen toimesta ja tunnettujen vampyyri sukujen tukemana ja täysin archonien demonien ohjaamana. Ensimmäinen harha oli sama kuin nyt ja tunnetaan paremmin nimellä espanjantauti missä kuoli vain ne jotka piti maskia ja ottivat testi rokotteita ja kuolivat radio säteilyn ja näiden kokeiden vaikutuksesta. Valotehtävä näillä lääkreillä on tuhota länsimainen lääketiede ja lopettaa ihmisten usko siihen mitä he tekevät äärimmäisen hienosti ja tilalle kehittyy valoon,luonnonyrtteihin ja homeopatiaan perustuva lääketiede lisättynä nykylääketieteen parhaimilla puolilla esim kirurgia.

Koronavirukseen paras lääke on lepo ja kuppi sitruuna pakuri teetä kerran pari päivässä ja taas mennään entistä paremmalla omalla immuniteetilla. Elkää tuomitko ketään näiden illuusioiden levittäjää vaan koittakaan ymmärtää koska jokainen ihminen on huikea valotyöntekijä ja Luojan valossa ja rakkaudessa. Seuraavassa artikkelissa perhedymme archonien nanomoskan hoitoon.

1 ajatus aiheesta “Artkkeli sarja archonien vallallaolevasta ihmiskokeesta nimeltä korona lääketiede osa 1”

  1. Mustikkamummo

    Hei🥰
    Jouduin ottamaan ivermektiiniä x2 painokilon mukaan (eli 2 viikon välein)
    Miehelläni “muka “todettiin syyhy, mikä ei sitten ehkä ollutkaan. Minulla Eikä miehellä ikään ole yhtään piikkiä.
    Nyt sitten mietin mitä kaikkea se on tehnyt minulle jaonko mitä, mitä voisin tehdä? 🤔👍❤️Terv. mustikkamummo

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top