Thelightofthenorth Foorumin tulevia muutoksia. =D

The Light of The North

Vuosi 2022-2023 on ollut niin älyttömän menestyksekäs että kuten olen sanonut niin 3d työni alasajo on käynnissä ja siirryn palvelemaan teitä rakkaat täysipäiväisesti melko vauhdilla. Tämä tekee sen että Foorumin tapahtuma kalenterin runko tulee olemaan seuraava jatkossa;

Joka tiistai klo 21 kosmos uutiset.

Joka lauantai klo 19 kosmosuutiset

Joka kuukausi 2krt sunnutaisin klo 20 Lyran kristalli valomeditaatio. Meditaation tarkoitus on auttaa kollektiivisesti kaikki osallistujia viemään itsensä Lyran kristallien valolähteille ja näiden kautta porojektoituvan jokaisen OMAN Luoja sielun valokanavien mukaan viedä sielu näihin Luojavalo kristalli energioihin ja tuuoda energiaa jotta viikolla jaksaa taas paahtaa. Eritysisuositus kaikille jotka työskentelee 3d energioissa ja joilla arki ja maailman meno ressaa. Kestovaihtelee mutta noin 30min. (UUSI ja huom joka toinen sunnuntai tämä noin)

Kerran kuussa satunaisella rytmillä aikalinja ja akaasis katselmus harjoitus ohjatusti. Näissä tarkastellaan shmaani taidoin miten itse näkee vallitsevat aikalinjat ja toisessa pyritään viemään kukin omin tekniikoin omiin akaasisiin aikakirjoihin.

Tämän lisäksi oma aktiivisuuteni tulee nousemaan foorumin keskusteluissa radikaalisti ja todellakin pyrin vastamaan kaikki kysymyksiin sitä kautta. Vuosimaksu 140e ja syksyllä tulee vaihtoehtona 14e/kk maksu VAIN kortti mahdollisuus teknisistä syistä johtuen. Huom kuukausi maksu EI sisällä vuosittaista hoito/katselmusta mitä Suosittelen kaikille.

Sampo

2 ajatusta aiheesta “Thelightofthenorth Foorumin tulevia muutoksia. =D”

  1. Niin tämän kirjoituksen otsikossa kuin monien kommenteissa on merkki =D. Mitä se tarkoittaa, ei ole minulle auennut.

  2. Se on näppäimistöllä tehty hymiö. Eli ensin on silmät ja sitten suu.

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top