JULKINEN 30.10 Energiapäivitystä ja tulevia juttuja

Energiapäivitystä - Tilanne on kosmoksessa se että ns Luoja Portti on täysin auki ja ns saranoiltaan että sitä ei voi sulkea archonit mitenkään.
Energiapäivitystä ja tulevia juttuja

Tilanne on kosmoksessa se että ns Luoja Portti on täysin auki ja ns saranoiltaan että sitä ei voi sulkea archonit mitenkään. Äiti Maahan virtaa siis energiaa joka herättää jatkuvasti ihmisiä lisää ja lisää. Tämä tekee taas sen että archonien palvelijat ja heissä ja heidän yhteiskunnassa kiinni olevat ovat äärimmäisen peloissaan.

Energiapäivitystä

Tämä tekee sen että nämä palvelijat tekee eri yhteiskunta ohjelmien, median, uskontojen, mengele lääketieteen ja ennen kaikkea eri hyvä paha illuusioiden kautta valtavan määrän pelko harhoja. Tämän he tekevät koska uskovat archonien sieluttomiin ajatusmuotoihin että he pysyisivät vallassa näillä illuusioilla. On Isreael – Hamas sota uskonto illuusiot ja koronan jälleen tuleminen siihen uskoville joista esimerkkinä on nähty esim Turussa on ollut valtavia piikkijonoja tälle kansanmurha covid-19 piikille.

Tämän lisäksi eri pelle ohjelmat pistää valtiopäänmiehet ja monet ihmiset syyttää toisiaan jostain aivan turhista asioista kuten luteista jotka väitetysti valtaavat paikkoja kuten esim Venäjä ja Ranska tilanteessa jne. Se maailma mihin sielu ovat uskoneet on siis tullut hulluksi epätoivosta pysyäkseen kasassa ja tämä tekee myös monet siihen uskovat epätoivoiseksi.

Kukaan ei enää tule löytämään sieltä 3d stä mitään pohjaa mille rakentaa pitkäjänteisesti elämäänsä koska se 3d sortuu. Tämä avaa portit erittäin suurille masennus energioille ja viha energioille jne jne jotka tulevat taas nyt purkuun kaikille.

Nyt tässä on archonien juoni koska olen ihmetellyt mitä kautta archonit pyrkivät sekoittaa varsinkin nuoret TIETOISET sielut niin että saavat heidät uhramaan itsensä näihin archonien energioihin ja tulevat läpi näihin ja myös moniin muihin todella taitaviin shamaaneihin ja shamaanittareihin. Vastaus on illuusio nimeltä “mato/loispelko” mitä tuodaan esim mengele lääketieteen kautta bioresonanssi ja muiden erilaisten archonien kone illuusio muotojen kautta. Tämä tuli erittäin selväksi “Alhambra” shmaani matkan aikana että takana on mustat keltti druidi noidat jotka ovat tuoneet nämä koneet 1940 mengele lääketiede tutkimusten kautta.

On erittäin tärkeää ymmärtää että nämä ihmisten “loiset” tai “madot” ovat todellisuudessa ihmisen alkusielu valoa ja ainoita eliöitä jotka syövät esim grafeenia ja muuta archonien nanopaskaa mitä yhteiskunta ja mengele lääketiede tuo. Esim iverktiini ja Hydrokloriskiini eivät tietenkään auta mihinkään rokotteisiin tai covid-19 tai yhtään mihinkään vaan ovat peräisin samoista mengele laboratorioista kuin covid-19 ja kaikki muut rokotteet ja KAIKKI taudit. Nämä ovat tehty poistamaan loiset malaria ihmiskokeissa ja näin edesauttamaan nano sonnan ja eri myrkkyjen menemisen aivoihin ja sydämmeen. Tästä olen puhunut erittäin paljon jo aikaisemmin.

Energiapäivitystä ja tulevia juttuja

Energiapäivitystä ja tulevia juttuja

Monet auki olevat nuoret ja vanhemmat ovat näistä jo täysin ja ymmärtäneet eivätkä ole enää tuossa mato ja lois pelossa. Silti yhä uskovat ja luottavat uudestaan mengele lääketieteeseen ja sen lääkäreihin ja näihin poliitikka ohjelmiin ja valtioihin ja uutisiin jotka tuovat näitä erilaisia pelko ja hyvä paha illuusioita ja archonit pääsevät syömään näitä sieluja ja heidän sielu energiaa ja vievät mukanaan. Olen tätä ihmetellyt että mistä on kyse.

Tähän vastaus on se alkuvalo ja kysmys; miksi sieltä ollaan lähdetty Luomaan näitä matalia tajuuksia? Yksi syy on tähän nimi uteliaisuus. Nyt on niin että monet sielut, jotka ovat näissä archonien ohjelmissa kiinni uudestaan ja uudestaan ja nuoret jotka hullusta yhteiskunnasta huolimatta, menevät uskomaan sen hyvä ja paha harhoihin huolimatta että ovat auki niin uteliaisuuttaa menevät kaninkoloon ja archonien ohjelmaan nimeltä: Liisa Ihmemaassa.

Niinpä marraskuun ohjelma sivuilla julkaistaan tänään ja marraskuun Sophia portin avautuessa marraskuun puolivälissä teemme shmaani matkan archonien ohjelmaan nimeltä: Liisa Ihmemaassa. On selvää että nämä madot ja loiset ja niiden tuomat pelko ohjelmat tulevat läpi tämän archonien illuusio ohjelman kautta ja sen eri ohjlemien tuomana vaikka sielu ei enää uskoisi 3d maailman illuusioihin. Näin pyrimme helpottamaan oloa niillä nuorilla ja niillä sieluilla jotka joutuvat elämään tässä archonien valtavassa sokkelo ohjelmassa kiinni ja sen pauloissa.

Hauskaa Marraskuuta.

Sampo

Liity jäseneksi The Light of The North
Energiapäivitystä ja tulevia juttuja

2 ajatusta aiheesta “JULKINEN 30.10 Energiapäivitystä ja tulevia juttuja”

  1. kirsiannikki

    Miten sattuikaan, että koulullamme oli ”Hassut hatut” teema ja sain päähäni, että katsotaan Liisa Ihmemaassa elokuva 😂

  2. Kirjoitit loisista, mutta mites tää syyhypunkki? Tuntuu, että kaikilla on nyt syyhyä, josta ei meinaa millään konsteilla päästä eroon. Ihmiset ovat aivan hysteerisiä syyhyn takia.

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top