ValoKeijun Blogi part 1 12.10

Hei! Olen ValoKeiju. Aloitan kirjoittamaan blogia täällä thelightofthenorth-sivustolla. Olen 12-vuotias ja saimme Sampon kanssa idean että minä voisin kirjoittaa täällä blogia ajatuksistani meidän maailmasta ja minun keskusteluistani ”näkymättömien” kanssa. Ajattelin tässä ensimmäisessä blogissa kirjoittaa kotitontuista ja muista heidän kaltaisistaan olennoista. 
valokeiju

Hei! Olen ValoKeiju. Aloitan kirjoittamaan blogia täällä thelightofthenorth-sivustolla. Olen 12-vuotias ja saimme Sampon kanssa idean että minä voisin kirjoittaa täällä blogia ajatuksistani meidän maailmasta ja minun keskusteluistani ”näkymättömien” kanssa. Ajattelin tässä ensimmäisessä blogissa kirjoittaa kotitontuista ja muista heidän kaltaisistaan olennoista. 

Koko sisältö on vain jäsenille.
Kirjaudu Liity jäseneksi

Kommentointi on suljettu.

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top