Energia päivitys 1.10

1.10. energiapäivitys suoraan Kosmoksesta.
Energiapäivitystä, Energiapäivitys, Energiapäivitystä ja tulevia juttuja

Kävin viikko sitten erinomaisella pohjoisen turneella ja paikkana oli ensin Rovaniemi ja sitten Vaalan Neitevän koulu. Reissu oli huikea tottakai. Energioissa kävi selväksi kuinka monien eri ryhmittymien työ viime vuosina on konkretisoitunut ihmisten ymmärryksen kautta valtavaksi energiavalo kollektiiviksi. Tämmöisille valtavan ymmärryksen tuomille rakkaus valoenergioille archonien matala energia ei mahda yhtään mitään.

Sieluttomien voimien palvojien korona illuusion synnyttämä Me Kansa,Totuuden Etsijät,työyhteysöt, eri puolueet kuten VKK ja Vapauden Liitto, shmaani ryhmittymät erilaiset tapaamis ryhmät jne ovat näytelleet äärimmäisen huikeaa roolia toimien eri sielujen apuna tavata muita “heränneitä” ja heräämässä olevia.

Erityisen huikeaa oli huomata että ihmiset EI takerru enää niinkään eri ryhmiin vaan toimivat YHTEISTYÖSSÄ valtavalla ymmärryksellä sekä eri ryhmittymien kautta sekä muodostaen erittäin nopeasti tarpeen mukaan uusia.

Tämä on täydellistä energiassa elämistä koska tämmöistä energiaa ei voi archonien mitkään rakenne ohjelmat ohjata. Sielut muodostavat luonnostaan eri rakenteita joissa heidän on hyvä elää ja olla ilman uskoa archonien yhteiskunta ohjelmiin ja silti kykenevät toimimaan archonien yhteiskunta ohjelmissa tukien toisiaan valtavalla rakkaudella ja ymmärryksellä kunnes archonien sieluttomat yhteiskunta ohjelmat sortuu ja korvautuvat ymmärrykseen ja rakkauteen perustavalla yhteisöllisyydellä.

Tämmöinen yhteistyö tekee sen vääjäämättä että sekä ymmärrys Luojan valosta ja rakkaudesta että äiti maasta sekä myös materiasta ja teknlogiasta kohtaa ja valtava teknologinen loikka on todellakin ajankysymys myös.

Tilanne on pohjoisessa huikea. Archonien eri verilinjojen päättyessä, koska näillä monilla linjoilla EI OLE jatkajaa, tekee sen että vääjämättömästi erilaiset kristalli energiapaikat, jotka ovat aiemmin toimineet uhripaikkoina archoneille, tulevat päätymään eri shamaani, noita ryhmien ja sukujen haltuun missä on täysi ymmärrys Luojan valosta ja rakkaudesta. Archonien ryhmittymät eivät saa enää haltuun näitä paikkoja koska yksinkertaisesti ei ole enää tarpeeksi voimakkaita sukuja joiden verilinja enää resenoisi sieluttomien voimien palvelemiseen.

Archonien valtio-ohjelmat ja äitimaan riisto-ohjelmat,kuten kaivostoiminta pyrkii toki ottamaan haltuun laajoja maa-alueita eri kaivos projektein. Nämäkään eivät etene nousevan valo työntekijöiden vastustuksen ansiosta. Pohjoisessa on sen sijaan havaittavissa todella valtava nousu eri hyvinvointi ja luonnon lääketiede aloilla. Pohjoisen valtavat energia lähteet ovat erinomainen raaka-aine niin yrtti kuin valohoidoille,kukkatipoille jne jne.

On helppo nähdä että tulevaisuudessa pohjoisen alueelle tullaan parantumaan, hakemaan lisää energioita ja ymmärrystä äiti maasta ympäri maailman. Tämä tekee sen että valo todellakin nousee pohjoisesta ja se leviää kaikkialle halki multidimensionaalisen kosmoksen.

Pohjoisen tulet ovat vasta aloittaneet loimuamisen eikä niitä voi enää blokata mitenkään.

Sampo

3 ajatusta aiheesta “Energia päivitys 1.10”

  1. Metsalintu Pahkin

    Kiitos! Itkettävän ihana blogi. Tästä sai taas vauhtia valohommeleihin.

  2. Voi miten mahtavaa!!Ja mahtavaa myös, että löysin viime keväänä tälle sivustolle. Kauan kesti etsiminen, mutta kyllä kannatti. Sieluvaloni ilmeisesti johdatti minut Sampon You tube sivuille ,koska resonoi niin voimakkaasti .Mahtavaa olla täällä!! Olen niiiin kiitollinen!

  3. Asta Honkanen

    Nyt vasta tälle blogille eksyin, vaikka reissunnut sivuilla useinkin. Hieno kirjoitus . Ja kiitos kaikille “hengenheimolaisille”. Mielenkiintoisia juttuja riittää foorumilla. Kiitos Sampo ja koko poppoo.

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top