MULTIDIMENSIONAALINEN HOITOKURSSI 2024

valohoito

Kurssi on vaativa ja täydentävä multidimensionaalinen valohoito kurssi.

Kurssilla syvennytään ja avataan jokaisen omalla valolla ja ymmärryksellä tapahtuva valohoito tekniikat ja keksitytään yksilöllisesti avamaa omat valohoito-opit ja ymmärrys koko multidimensionaaliseen kosmokseen ja sen eri aspekteihin ja kuinka hoitaa Luoja lähteen kautta omalla Sieluvalolla.

Kurssilla keskitytään hoitamaan ja auttamaan erittäin vaativia sairauksia esim: Syöpiä,hermosto sairauksia kuten parkinson, guillam barren oireyhtymä, erittäin vakavia traumoja ,mengele lääketieteen tekemät sairaudet, multidimensionaalisia persoonallisuus oireita ja muut jotka eivät tule tästä elämästä mutta heijastuvat tähän elämään ja esim masennuksia, migreenejä jne.

Kurssilla perehdytään lisäksi valokirurgiaan ja sen eri muotoihin ja yrttioppien OMASTA valosta tuontia.

Kurssilla ennen kaikkea perehdytään löytmään eri sairauksien,olotilojen, syy seuraussuhteet multidimensionaalisesti ja ymmärtämään kosminen valoluku ja purkamaan ja puhdistamaan nämä lähteet ja näin hoitamaan mitä moninaisemmat sairaudet halki ajan ja paikan.

Kurssi soveltuu niin kokeneelle kuin tässä inkarnaatiossa alottavalle valohoitajalle ja erityisesti kurssi on siis täydentävä hoitokurssi ihan parturista jäsenkorjaajiin hierojille akupunktio hoitajille jne jne.

Kurssin päätyttyä jokaiselle osallistujalle tehdään selväksi kuinka voi yhdistää valohoito taidot nykyiseen inkarnaatioon ja kuinka hoitaa asiakkaita ja kuinka toimia valohoitajana tässä inkarnaatiossa entistä laaja-alaisemmalla omalla ymmärryksellä.

Kurssin pääohjaaja on Sampo Lämsä. Kurssille osallistuu myös jokaiseen osaan tuomaan omaa valo-oppia ja ymmärrystä Sari Suvanto (ihmis,eläin, egypti,migreeni,kasvi oppi) Saija Vuori (ääni ja valohoidot ja kokemus äärimmäisen vaativista hoidoista) ja Sanna Silvo (yrttioppi ja kokemus äärimmäisen vaativista hoidoista) . Huikeimmat opit tulee kuitenkin jokaisen omasta valosta. 😉

Alkaa 14.4.2024 Sunnuntaina klo 18

Pääajan kohdat ovat joka viikon sunnuntait 18-22. Juhannus sunnuntai on vapaa ja muista poikkeuksista sovitaan kurssilaisten kesken.

Yhteyden pitoväline on zoom tai streamyard .

Kurssi tapahtuu kosmoksessa ja osallistuminen on mahdollista globaalisti

Tämän lisäksi viikolla järjestetään luentoja ja hoitojen läpikäyntiä osallistujien kanssa sovitusti.

Vaaditaan thelightofthenorth.com jäsenyys ja katselmus tehtynä että pääshamaani voi olla varma että osallistuja on kykenevä lukemaan ja löytämään elämänmerestä sielunvalomuodot ja sieluttuomat erillisyyttä tuovat ohjelma muodot.

Kurssin kesto riippuu osallistuja määrästä mutta arvio on 6-8kk.

Kurssin osallisutjille tulee oma whats up ryhmä jossa on ihenkkoht tuki kurssilaisille kun tuleee kysymyksiä kun työskentelee asiakkaiden kanssa niin pitkään kun on thelightofthenorth.com jäsen.

Jokainen osallistuja voi tuoda mukanaa aivan itse valitsemansa hoidettavan. Tämän EI tarvitse olla thelightofthenorth.com jäsen. Halukas ja suostumus osallistumaan henk koht hoitoihin ja kurssilaisten tutkittavaksi pitää olla. Kurssille tulevien hoidettavien ei tarvitse maksaa mitään osallistumisesta. Osallistuja itse voi halutessaan laskuttaa sitä hoidettavaa jonka kurssille tuo.

Kurssin järjestää thelightofthenorht.com ja pito paikka on kosmos.

Kurssinhinta on 1500euroa ilman alv.

Kurssille ilmottaudutaan polarnorthlightprotonmail.com

Ilmottautuessa sovitaan maksujärjestelyistä eli kurssin voi maksaa miten parhaaksi näkee ja pystyy.

Kurssi pitää olla maksettu 12.4.2024 mennessä ellei jotenkin toisin sovita.

Mikäli kurssi peruuntuu syystä x eli mistä tahansa syystä ennen 12.7 niin järjestäjä

sitoutuu palauttamaan maksetut rahat täysimääräisesti 19.7.2024 mennessä.

Mikäli kurssi jättää kesken mistä tahansa syystä noudatetaan palauttamisessa 100eur/h menettelyä eli esim mikäli kurssin jättää kesken ja on käynyt 8tuntia kurssia niin veloitetaan 800euroa pois kurssin hinnasta ja loput palautetaan. Eli 16tunnin jälkeen palautusta ei tapahdu.

Kurssi järjestetään joka vuosi. Kurssille otetaan vielä noin 15henkeä.

Virallinen ilmottautuminen alkaa nyt ja aikasemmat ilmoittautuneet PITÄÄ ILMOTTAUTUA UUDESTAAN. Jokainen osallistuja sitoutuu ylläoleviin ehtoihin osallistumalla kurssille.

Kysymykset ja hakeutuminen kurssille: polarnorthlight@protonmail.com

1 ajatus aiheesta “MULTIDIMENSIONAALINEN HOITOKURSSI 2024”

  1. Maire Oravainen

    Olen kiinnostunut valohoito kurssista.Onko mahdollista keskustella Sampon kanssa minun vahvuuksista ja taidoista ?! Olen valmis antamaan taitoni ja rakkauteni suuremmalle läsnäololle.

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top