Julkinen vastaus Jyrki Pykärin ja hänen poppoonsa esittämiin väitteisiin koska hukun kyselyhin mitä mieltä;

No niin ennen kuin puhelin ja sähköposti menee tukkoon kysmyksistä mitä mieltä jyrkin uusimmasta (miun mainos) videosta. 😃

Eli Jyrki pykäri on täysin AINA ollut archon noitien ja usko ohjelmien ja feikki valkohattu ohjelmien vietävänä

Hänen ympärillään toimii tunnettuja oululaisia archon sekhmeth noitia zippolan johdolla.

Olen sekä Zion Zippolan (archon zion lahkoon viittava nimi ei ole sattuma) että jyrkin kanssa tehnyt paljon yhteistyötä ja esim ennen kuin zion valitsi nykyisen polkunsa se valo-oppi että kulta blokkaa sieluvalon ON HÄNEN ESIIN TUOMA EI MIUN. Hän sitten lähti näihin archonien kulta sekhmeth noitien koulutuksiin rahan perässä jne.

Jyrkin kanssa tehtiin yhteistyötä hänen valonsoturi ryhmässä jossa tulin äiti maan kanavoijan pyynnöstä esiin ensimmäisen kerran julkisesti. Täällä aloin tuomaan näitä new age ja archon juttuja valoon esim arkkienkeli ja plejadi juttuja koska jyrki sai näiltä archon noidilta niin paljon kritiikkiä että anto miun tuoda oma valojuttuja sen ryhmässä jossa he toimivat. Tämän jälkeen perustettiin thelightofhtenorth jyrkin ja miun yhteisymmärryksessä niiden kanssa jotka olivat tuolloin auki ja kykenivät tekemään Luoja lähteestä näitä shamaani putseja. Jyrki ei kyennyt näkemään eikä kykene tänäkään päivänä vaan palasi archon noitien keulakuvaksi mitä hän tänäpäivänäkin siis on.

Hänen käyttämät lähteet kuten tunnetut sieluttomien voimien palvelijat Simon Parkes ja tunnettu lapsi salakuljettaja Charlie Ward ja zeta ja enkeli ja plejadi galatic federaatio ovat KAIKKI täysin sieluttomien voimien illuusio ohjelmia tai niiden pauloissa ja ne vievät Jyrkiä ja uskovia kuin uhri pässiä narussa tällä “kultaisella linjalla” . Näiden juttujen esiin tuomisessa ei ole mitään tuomittavaa vaan se on äärimmäisen tärkeää valotyötä ja pidän sitä tärkeämpänä kuin omaani koska miun työ helpottuu erittäin paljon kun näitä usko ohjelma juttuja tuodaan näin esiin tutkittavaksi kaikille. Eli esim Simon Parkes on lopettanut kaiken toiminnan pohjoismaista koska auki olevat valo shamaanittaret ja noidat näkevät näiden heidän tuomiensa illuusioiden läpi ja puramme näitä heidän taustalla olevia sieluttomien voimien ohjelmointeja.

Thelightofthenorth ryhmä on täysin Jyrkin idea ja ansiota ja hän tekee hurjaa ja äärimmäisen tärkeää valotyötä jutuillaa koska kun jyrki näitä tempauksia tekee eli puhuu täyttä paskaa niistä jotka näkee näiden archon illuusioiden läpi esim väittää että kyseessä on joku lahko jne niin hän mainostaa toimintaa ja näimpä miun ei tarvitse tällä hetkellä murehtia mainostamisesta. 😃

Suurin harmistus tässä onkin että olen ilmoittanut että yhteistyö heidi kukan kanssa on päättynyt koska hän on vajonnut näihin archonien usko ohjelmiin ja juttuihin ja hänen väitteensä jostain miun tekemästä hyökkäyksestä ovat täyttä huttua siinä missä tämä etäyhteys ouluun. Ainut saija jonka luulen tulloin toimineen on ollut archon maagi jonka jouduin kieltämään osallistumisen toimntaan koska teki erillisyys harhoja ja oli täysin arhconien vietävä ja oli pakko mielle esiintyä jonain miun lähettiläänä. Hän on menossa jo valossa kohti ymmärryksen linjaa koska archonit pisti sen verta sekaisin hänet. Tämmöiset ovat Jyrkin lähteet.

Ei tarvitse näihin puuttua koska ovat äärimmäisen hieno ponnahduslauta täysin auki ja sen jälkeen miun on todella helppo avata kaikki tulijat jotka tulevat jyrkin kautta. Sen sijaan nämä heidi kukat jotka lähtevät toisille poluille ja jotka ovat olleet osa thelightofthenorth toimintaa kiinnostaa koska ovat se todellinen turvallisuus riski arkaluontoisille tiedeoille. Toivotaan että Heidi tarttuu jonain päivänä taas avun tarjoukseen saada se taas näkemään Luoja lähteestä nuista arhconien usko-ohjelmista.

Näihin archonien niiden uhrien tekemiin hyökkäyksiin jokainen joutuu tottumaan kun toimii omasta Luoja valosta käsin. Se on kauhistus archoneille. Korostan että mitään tuomitavaa kenenkään toiminnassa ei ole vaan ymmärrettävää. Näiden toiminta on siis erittäin tärkeää minulle, ja koko kollektiiville koska näiden seuraaminen ja uskominen on pehmein saatavilla oleva reitti Luoja ymmärykseen ja omalla valolla katsomiseen todella monelle. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat thelightofthenorth toimintaan mutta muistakaa silloin pitää olla valmis päästää irti KAIKESTA mihin olette uskoneet koska avaan jokaisen katsomaan halki ajan ja paikan ja näin jokainen voi tutkia omalla ymmärrysellään mitä on ja on ollut halki ajan ja paikan eikä tarvitse uskoa enää mihinkään. 😉 Ei miuhun eikä jyrkin ja archon noitien juttuihin. 😉

Sampo

2 ajatusta aiheesta “Julkinen vastaus Jyrki Pykärin ja hänen poppoonsa esittämiin väitteisiin koska hukun kyselyhin mitä mieltä;”

  1. Asta Honkanen

    Kiitos Sampo. Oli mielenkiintoista lukea teidän historiaa. Kaikkia teitä olen jonkin verran seurannut. Sinua koko ajan siitä lähtien, kun eka kerran you tubesta bongasin. Eipä ole monta ketä enää seuraan. Kun katsoo kaikki sinun ohjelmat ja lukee hienoja juttuja porukoilta täällä niin siinä on aivan riittävästi, jos meinaa omaakin elämää elää. Kiitos tästä kirjoituksesta ja kaikesta hienosta työstä, mitä olet tehnyt .

  2. Maire Oravainen

    Tervehdys Sampo ,
    Oli huikeaa lukea kirjoittamaasi matkaa.Tapasin viime vuoden puolella eräässä ryhmässä eräitä henkilöitä.Minulle näytettiin näky kolmesta koirasta yksi oli iso valkoinen ,toinen hiukan pienempi vaaleanruskean kirjava, kolmas oli pieni pulleroinen.Kun saavuin siihen ryhmään kerroin näystä avoimesti. Kuulin olevani unien tulkki.Se kyllä osui tämä pienen pörrön suhteen.Tämän henkilön kohdalla koin jäätävää oloa.Halaan aina ihmisiä ja tämä oli kylmä halaus.Olen äärimmäisen herkkä ,enkä käy häntä arvioimaan enempää.Olen myös avoin ja utelias tällä elämän matkalla .
    Kiitos sinulle Sampo rohkeudesta kertoa asioista .🙏❤️

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Lapset

ValoKeijun 6 blogi

Valokeijun blogi jatkuu jälleeen:

Moikka! Täällä ValoKeiju! Ajattelin  kirjoittaa tällä kertaa kristalleista

Lue lisää »
Liity jäseneksi The Light of The North
Scroll to Top