Energia päivitys viikko 35

energia

Tällä viikolla aamulla herätessä moni ajattelee että masentava syksy on alkanut. Niille jotka ovat vielä archonien arki ohjelmoinnissa kiinni nämä ajatusmuodot tulevat läpi. Niin myös toki 3d itselle. Kosmoksesta katsottuna näin ei ole. Huikean, mullistavan kesän jälkeen, nämä energiat edustuvat uudelleen syntymisen alkua. Äiti maan ymmärryksen linjan syntymisen vanhan archonien unholy six, plejadien alcyon tähdistön, plasma energioiden tilalle…

Nämä erillisyyttä palvelevat mustat massat, black goo, energia muodot ja illuusioon pohjautuvat hyvä paha energiat tulevat kyllä nousemaan pinnalle mutta vain ja ainoastaan ymmärtämistä ja irtipäästöä varten. Ihmisten usko hierakisiin järstelmiin, jotka ovat perustettu orjuuttamaan ihminen näiden archonien AI järjestelmien demonisten valtio/hierarkia järjestelmien alaisuuten, murenee sekunti sekunnilta.

Tämä viikko tuo paljon draco kristalli muna energioita uudelleen syntymisen merkeissä ja ennen kaikkea siinä että ihmiset alkavat valmistautua puolustamaan draco valo puolellaan näitä uudelleen syntyviä ja uudelleen syntyneitä draco muna kristalli energoista tulleita valtavia kosmisia sieluja. Ihmiset alkavat siis pitämään huolta että he saavat turvallisen alun tähän vanhaan romahtavaan maailmaan. Nämä sielut tulevat aikanaa korvaamaan nämä archonien AI hybrid sielut ja tulevat johtamaan äiti maan pois archonien yrityksistä tuhota äiti maan Aeon sophia keskuskristalli. Tämä toiminta myös tulee irroittamaan monia entisestään archonien järjestelmistä ja uskosta siihen.

Tämmöiset energiat aloittavat äärimmäisen mielenkiintoisen ja haastavan vaiheen valosielujen elämässä koska suuria päätöksiä on edessä. Moni pakotetaan irottautumaan sieluttomien voimien sähköverkoista ja uskosta valtiomuotoihin tai uskosta ”ihme pelastuksiin”. Herääminen siihen että jokainen on Luoja Luojassa kiihtyy entisestään ja ymmärrys archonien sieluttomien voimien olomuodosta nousee ja kun sielu ymmärtää ne se lopettaa niihin uskomisen ja näin niiden mädät rakennelmat sortuu ja uudet valoisat muodot tulee tilalle.

Valosielujen putsi toiminta reallisoituu äärimmäisen nopeasti tähän 3d ulottuvuuteen ja viime viikolla parhaana esimerkkinä voin sanoa Turun puhdistusta. Olemme tehneet valtavaa Turun mantis pyramidin linjojen puhdistusta ja erityisesti Ruissalo linjaa niin tämä on reallisoitunut välittömästi niin että Marin on kohdannut liekkinsä minkä pyrkimys on rakkaudella saada Marin valoon archonien järjestelmistä missä se on vankina ja marionettina. Äärimmäisen loistavaa työtä kaikilta. Äiti maan pinnalla olevien äärimmäisen mustien energioiden lähteiden putsia tulemme jatkamaan tällä viikolla. Erinomaista viikkoa 35.

Sampo

2 ajatusta aiheesta “Energia päivitys viikko 35”

  1. Olin viimeviikolla Turussa ja jouduin kai sattumalta tai sitten ei, puhdistus hommiin. Olen aloittelija ja oli kuin olisi laitettu syvään päätyyn.

  2. Kyllä monesti tuntuu masentavalta, kun tuntee olevansa niin outo kulkija tän kaiken tv hullun maailman keskellä. Olisi todella hyvä jos ottaisimme ihan reilusti ja rohkeasti yhteyttä täällä foorumissa toisiimme.
    Olen itse tilanteessa josta ei tunnu olevan ulospääsyä, niinkuin moni on varmasti. Taloudellisesti ja muuten pakotettu olemaan ja kestämään vaikka mieli on jo kaukana taivaankannen yllä. Siis ihmetyttää miksi ihmiset eivät kohtaa omia tunteitaan vaan koko ajan juoksevat itseään karkuun johonkin viihte-tv-maailman ja milloin mihinkin. Mä olen harrastanut joogaa jo aika kauan ja oppinut että KAIKKI TUNTEET ovat aivan mahtavia oppiläksyjä ja niitä on kiittäminen henkisestä kasvusta mutta vain jos pysähtyy itselle uskollisena niitä kohtaamaan ja kuuntelemaan sekä hyväksymään!
    Rakkaudella.

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top