Aikalinja katselu ZOOM porukalla 19.5 Perjantain klo 20

energia-mr

ELi tuolloin mennään katselee sivustolla miten kaikki näkevät omia ja äiti maan aikalinjoja yhdessä ja erikseen. Tervetuloa kaikki foorumin jäsenet. Erittäin vahva suositus tähän tämmöisenä aikana.

3 ajatusta aiheesta “Aikalinja katselu ZOOM porukalla 19.5 Perjantain klo 20”

 1. Marja-Liisa

  Yritin etsiä aikalinja katsaus, siis muuta paikkaa, en vaan löytänyt erilaisilla hakusanoillakaan, joten laitan sen nyt tähän.
  Porttaali/hönkäputki, tämä hönkäputkituli uutena sanana,nämä kulkevat rinnakkain samaa reittiä, yksi näistä on Suomen lapissa , yksi Antartiksella, sitten maapallon vastakkaisilla sivulla päiväntasaajan kohdilla ja niiden molemmilla puolilla 4 porttaalia, sitten uusi maan keskellä etelänapa ja pohjoisnapa, 8 yhteensä. Käsitin että maan sisäiset sivilisaatiot ovat mukana avustamassa.
  Tämä energia vaikuttaa maan mangeettikenttään, aiheuttaa kentässä jonkuntasoista muutosta, ei niin että se tapahtuisi yhtäkkisesti vaan melko tasaisesti, nämä hönkäputket auttavat tässä.

  Ihminen on magneettisesti latautunut heiluri, vaikuttaa ihmisessä raudan ja veden kautta muutokseen, voimakkaamman mangeettikentän ansiosta, jos tässä haluaa muutosta laajemmalle itsessään , niin tämä energia mahdollistaa sen, mutta ei pakota.
  Kyse on siis mangeettikentän uudelleen kohdistumisesta kaiken kaikkiaan maapallon tasolla ja ihmisen mahdollisuus hypätä laajemmalle tietoisuustasolle/tietoisuuden päivitystä. Laajentumista ymmärryksen taajuudelle.
  Itselläni on muistikuvia siitä että olen ollut mukana tälläisessa ns. ylösnousemuksessa jossain, paikkaa en muista. Siellä koettiin tämä todella vaikeaksi miltei mahdottomaksi, jos emme olisi saaneet energia apua.

  Näin valkoisen kotkan joka liiteli kaikissa paikoissa missä pyramideja on, pyramidit ovat kentässä keskenään. Välillä tämä kotka laskeutui maahan ja muuttui intiaaniksi, joka oli polvillaan maassa ja hän painoi otsansa maahan ja oli siinä melko pitkän aikaa, nousi ylös ja muuttui taas kotkaksi.

  Tämän kotkan kanssa teki yhteistyötä 7 erilaista rotua – plejadilaisia, siriuslaisia, harmaita, jotka ovat tehneet maassa geneettisiä kokeita, noin 2,5 metrisiä olentoja, sinisen värisiä, hatoreita, pohjan pojat, yksi jäi uupumaan.

  Sitten oltiin Perun/Bolivian seuduilla, jossa ihmiset käviät ostamassa aurinkokorua( aurinkokehrä), niitäkin on nyt ympäri planeettaa. Tämä liittyy RA-auringonjumalaan jollain tavalla. Ra tiedettiin ja tunnettiin jo paljon enen kuin Akenaton tuli perustamaan valo kaupunkin Atonkuun Egyptiin.

  Aurigon säteiyä yritetään estää – näin sumua ja paljon purukkaa putsaamassa sitä maaplaneetan laajuisesti ja syksyyn mennessä olisi melko hyvin puhdistettu.

  Näen puhdistamisen jälkeen auringon nousevan korkeammalle ylöspäin.
  Minulle tulee tunne, että aurinko kuplii iloisesti.
  Aurinko on harmonisoitunut.
  Tämä harmonisoitunut tulienergia on se mikä tulee maaplaneetalle, siitä johtuen meno täällä on paljon hallitumpaa.

 2. Ville Markus

  Minäkään en löytänyt oikeaa paikkaa, johon kommentoin aikalinja juttuja, joten jatkan tähän ketjuun. tuttava perheen olisi lähdössä heinä elokuun vaihteessa turkkiin ja päätin käydä vilasee tulevaa, jos jotain näkisin. moni on nähnyt tsunamia ja muuta tuossa aikalinja katsauksessa ja veden nousua. no, lähdin tuohon aikaan ja paikkaan ja näin ison aallon aallon iskevän rantaan ja vetävän lopuksi kaikenlaista mereen. Ihmisiä, koiria ja niin edelleen. näin myös tulivuoren ja ison vuoren halkeavan, jonka sisältä paljastuu jotain, jota en kuitenkaan nähnyt. näin myös punaisen ristin ja päivämäärän 7.8.. En tiedä, kuinka todellinen tämä linja on, mutta tämmöstä nyt satuin eilen näkemään, kun lähdin tutkimaan.

 3. Nyt menee todella mielenkiintoiseksi. Nimittäin nyt on niin että kun meillä täällä hämeenlinnassa on näitä tapaamisia (seuraava 7.7) niin täällä tätä erinomaisesti tutkinut shamaanitar esitti TISMALLEEN saman ajankohdan…… =D Aivan äärimmäisen erinomaista työtä ja todella jännä nähdä mitä tuleman pitää.

  Sampo

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top