VK46 viikon energiat

energiat

No niin viikko 46 energioissa tapahtuu se että näissä Aeon Sophian valtavissa portti energioissa tsunamin lailla purkautuu Egyptin Pyramidien kultaiset sinetit jotka……

Ovat Tothin ja ns Galactic federaation korruption tapahtumien aikaan tehty pitämään suljettuna egyptin todelliset tapahtumat ja ymmärrys näistä egyptin pyramidien opeista. Tämä on tehty aikanaa kultaamalla pyramidien huiput ja sulkemalla sieluvalot pyramidien kautta archonien aliseen. Näin on tehty käänteinen ymmärrys ”viisaus” opeisa mitä ne tekee. Nyt nämä ovat valoon tulossa kiitos teidän huikeiden aikalinja puhdistusten. Esim Seppo Tanhua näkee todella loistavasti myös planeetta energioissa nämä energiat.

Toki hänen poliittiset taipumukset ja omat opit ovat peräisin seuraamistä juurikin näitä egyptin korruptio oppeja mutta siitä ei tarvitse välittää hänen astorlogiset taidot planeetta energioiden parissa on huikeat. Eli tällä viikolla ja tulevina äiti maan energioissa egyptin mustien maagien eli valkoisen veljeskunnan kahleet rytisee ja paukkuu. Huikeaa menoa. Nauttikaa.

Sampo

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top