Uusivuosi 2023

uusi-vuosi-aika

Vuosi 2022 on päättynyt ja takana on huikea vuosi thelightofthenorth yhteisölle. Vuosi päättyi melkoisissa energioissa nimittäin archonien kupari taajuuksien hyökkäykset esim bioresonanssi yms koneiden kautta ja uskosta niihin jatkuu melkoisen “hurjina”. Näiden archonien aeon ajatusmuoto taajuuksien uhreiksi on joutunut aikasemmin äärimmäisen luotettavia olleita ja erittäin läheistä yhteistyötä tehneet muutamat valosielut. Tämän johdosta esim telegram ja muut thelightofthenorth alla toimivat yhteisöt olivat jopa poistouhan alla archonien hyökkäysten takia eräiden henkilöiden kautta. Nämä ongelmat on nyt selvitetty enkä tule mainitsemaan näitä henkilöitä koska ei ole heidän vika vaan ymmärtämättömyyden mitä archonit on ja he ovat huikeita valotyöntekijöitä polullaan.

Vuonna 2023 pyydän tarkuuttaa turvallisuus seikkojen kanssa eli esim thelightofthenorth.com sivuston linkkejä ,esim zoom jne, EI SAA jakaa missään tapauksessa ulkopuolelle. Keskustelu näistä thelightofthenorth ilmaisosioissa eli telegram ja face sivustolla on ollut ihanata ja oikein ns sopivaa. =D Muistakaa että näiden thelightofthenorth yhteisöjen ulkopuolissa ryhmissä ilman lupaa keskustelu ei ole sallittua mutta toki mikäli ryhmälle haluaa uusia asiakkaita niin toki voi kertoa mitä tapahtuu jne.

Näihin turvallisuus juttuihin pitää kiinnittää vuonna 2023 huomiota koska tulen itse tuomaan julki Tesla junioirin toivomana näitä vieraita esiin mitä harva uskaltaa vieraaksi ottaa. Nämä keskustelut ja jutut tullaan toki julkaisemaan täällä Suomeksi ja keskustelut näistä videoista ja mahdolliset putsi jutut jne tullaan toteuttamaan thelightofthenorth.com sivustolla ja näissä turvallisuus on ymmärrettävästi erittäin tärkeää.

Toinen syy on se että monet te rakkaat valosielut tuotte aivan uskomattoman huikeita valoparannus energisointi muotoja jotka tulevat mullistamaan nämä ns mengele kone lääketiede jutut niin että niistä tulee tarpeettomia. Tämmöiset henkilöt jotka näitä tutkii ovat todella tarkkoja luotettavuusesta. Tämmöiset hoitomuodot tulevat toki jokaisen käyttöön kunkin ymmärryksen mukaan.

2023 aloitan myös omat “savoenglanti” lähetykset ja näin aloitan myös valotyöntekijöiden olemassa olon tietoisuuden noston ulkomaille. Nyt on tärkeää että muistatte sen että teidän omien sivujen ja toimien jne mainostaminen jne on täysin sallittua ja ERITTÄIN toivottavaa kaikilla kanavillani. Esim jos haluaa mainostaa torstainlähetyksen youtube kommentti osiosssa itseään niin täysin vapaasti jne.

Tähän liittyen minulla on lupa paljastaa että Antti Häyhä celestial tv kanavalle lisää toimia ja tätä kautta tuoda esim halukkaiden haastatteluiden jne muodossa teitä esiin. Erittäin suositeltavaa ottaa kyseinen kanavahaltuun. Antin tarkoitus on tuoda erinomaisia juttujaan englanninkielellä ulos. Antti tulee tiedottamaan asiasta lisää kun konsepti rakentuu valmiiksi.

Vuonna 2023 monelle meno voi näyttää jopa todella synkälle koska niin paljon sieluttomien voimien erillisyyteen eli archonien illuusoihin pohjautuneita musti black goo energioita tulee pintaan. Ne tulee purettavaksi ja irtipäästettäväksi ja puhdistettavaksi koko ihmiskunnalle ja ovat todellisuudessa äärimmäisen tärkeä osa valonnousua. Muistakaa että AINA kaikki tässä yhteiskunnassa on perustunut näihin nyt esille tuleviin black goo voimiin. Ne vain nyt tulevat tietoisuuteen. Muistakaa myös että kaikki on osa Luojan suurta suunnitelmaa ja nämä esiin tulot palvelevat täysin Luojan valoa ja rakkautta ja palaavat ymmärrettäväksi Luojan absoluuttiseen valoon ja rakkauteen nimenomaan teidän tuomina rakkaat lukijat.

Thelightofthenorth yhteisö pyrkii auttamaan kaikin Luojan meille antamin keinoin kaikkia niin sekä ihmiskuntaa ja äiti maata. Samalla thelightofthenorth.com valmistautuu jo pitkälle tulevaisuuteen siinä samalla tutkimalla aikalinjoja ja kosmosta yhdessä muiden kanssa 😉 Hauskaa uutta vuotta 2023.

Sampo

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top