The Ligh of The North
Kiitos 💞

Pääsit tänne asti!

Pieni lahja Sinulle alla.

Sampon valo-oppia osa:Hoitojen perusteet elämänmerestä

Kaikki hoidot mitä mie teen lähtee alunperin elämän merestä katsomalla kuinka päästä itse hoidon lähteelle.

Kaikkein tärkeintä on saada hoidolta oma-alotteinen Lupa.

Tämä siksi koska jokainen on Luoja luojassa niin kun lähtee hoitaa ilman lupaa niin a) archonit tekevät ns mustapeili järjestelmällään hyvä/paha illuusoita siihen väliin.

b) toinen syy on se että mikäli toinen Luojana ei ymmärrä mitä tapahtuu jatkaa hän esim archonien yhteiskunta ohjelmiin uskomista ja kokemista ja näin Luo samat oireet välittömästi takaisin aiheuttaen esim archonien ajatusta ”ei minun hoidot pelitä” ” en osaa hoitaa ja olen paska” jne.

MUTTA c) archonit ei pääse tämän ymmärtäen niin helposti väliin tekemään illuusoita kun hoidatte läheisiä esim perheen jäseniä mutta kohta B on voimassa aina.

Kun lähdette hoitamaan sopivaa uhria (uhri järjestelmässä eletään) niin ensimmäisenä suosittelen kysymään mikä vaivaa hoidettavalta. Jos hoidatte itseä etsikää sen rauhassa kehostanne ihan tunnistelemalla ja meditoimalla.

Tämän jälkee suosittelen etsimään sen hoidettavan  valokehon ja tämän valoeläimen projektion mikä tässä äiti maassa yleisin on totta kai heppa.

Tämän jälkeen lähdette katselee sitä valoeläintä esim heppaa ja paikallistatte siinä sen oireen. Esim. Jos jalka pipi niin katsotte hevosen jalkaa ja siitä seuraatte mitä valoheppa näyttää mustana. Esim jos katsotte jalkaa ja se näkyy valkoisena mutta kurkku musta niin mätä lähde ei tule jalkaan vaikka se kipeä vaan kurkkuun.

Tämän jälkeen lähdette katosmaan RAUHASSA mistä musta tulee valoeläimeen seuraamalla mustan lähdettä.

Tämän jälkeen tulee vaihe jossa lähdetään putsamaan lähteet ja niiden syy seuraus suhteita.

PUTSAUS järjestys.

a) kartoitetaaan tilanne: onko paikassa mustaa,kultaa,lukkoja kahleita hopeaa, timanttia ja sieluja jumissa. Näitä EI kannata tässä vaiheessa putsia.

b) pyritään hahmottaa missä ne on kiinni eli jatketaan alaspäin etsiä uhri energia ja KONE energia paikat.

c) katsotaan onko paikassa henkiä eli archon noitia tai esim dracoja, jne jne ja katostaan näiden kytkökset.

d) tämän jälkeen pyydetään kaikki sielut valoon ja EI MISSÄÄN NIMESSÄ ALETA VALOLLA HYÖKKÄÄ se imee hoitajan energiat ja sekoittaa.

e) mikäli sielut ei nouse etsitään missä ne on kiinni ja aloitetaan taas putsi alusta

f) tämän jälkeen , kun paikka puhdas pyritään löytämään kristalli johon kytketään hoidettavan tai mikäli hoitaa itseään oma valo putki ja siitä aina äiti maan keskuskristalliin.

g) mikäli tökkää johonkin laitetaan Sampolle viestiä

h)tämän jälkeen kun kytköset tehty mennään elämän mereen ja lähdetään hoitamaan valohoitoa sitä kipu kohtaa omassa valokehossa esim vihreällä/keltaisella valolla ja tekemään valokirurgiaa ja erilaisia valohoitoja tapauksen vaatimalla tavalla. Tähän on sen verta eri juttuja että keväällä alkava valohoito kurssille tervetuloa. Siellä keskityttään näihin multidimensionaalisiin aspekteihin tarkemmin koska ne vaihtelee JOKAISEN tapauksen mukaan.

i) mikäli ei pelitä ja menee hermo on aika ottaa aika Sampolta.  =D

j) Hauskoja hoitohetkiä kaikille niin itsensä kuin muiden kanssa. Perusteet on AINA samat.

 

Sampo

Rummutus

Rummutusta sinulle!

Tämä ei ole julkisesti näkyvissä. Vähän heiluu kuin merellä…. kuvaus siis.

Scroll to Top