Alkavan viikon energia ja tapahtuma päivitys. vk 34

Hyvää alkavaa viikkoa nro 34. Syksyn mahtavien energiat alkavat lähestyä ja tällä hetkellä on käynissä leijona portin syklin kääntyminen poispäin. Te huikeat valosielut avaatte reittejä Lyran Aramantena ns 12th tähtiportin eli Lyran prisman kautta ja tuotte valoa ennen näkemättömin tavoin...
Kosmos

Hyvää alkavaa viikkoa nro 34. Syksyn mahtavien energiat alkavat lähestyä ja tällä hetkellä on käynnissä leijona portin syklin kääntyminen poispäin. Te huikeat valosielut avaatte reittejä Lyran Aramantena ns 12th tähtiportin eli Lyran prisman kautta ja tuotte valoa ennen näkemättömin tavoin…

Moni sielu jotka eivät panosta näihin 5d-6d aikalinja matkoihin operoivat tämän prisman ”takana” Aeon Sophian kristalli ja ns prisma puutarhoissa. Tämän prisma kollektiivin toiminta tuo läpi Luoja energiaa niin että pegasus-tähdistön kautta itseään projektoijat eli pegasus-valkyria valosielut avautuvat entisestään.

Nämä energiat tuovat pintaan puhdistukseen Arkkienkeli kulta-hopea ja pinkki höttö verkon, jossa moni valosielu tulee vielä saamaan monia tärkeitä oppiläksyjä Luojan absoluuttisesta rakkaudesta. Tämän archonien pinkki höttö kulta verkon pääohjelma on toki Metatron.

Vesku velhon poismeno avaa edelleen myös erittäin voimalla archonien korruptoimaan sirius, unholy 6 pauloissa olevaa kollektiiivia jonka yksi pääidea on ollut korruptoida näitä Pegasus valosieluja. Tämä ns pegasus-hevos korruptio on tapahtunut myös andromedeassa ja niin monessa elämää aikasemmin palvelleella tähdellä. Elävä hevosvalo muutetaan archonien toimesta hevosvoimiksi joiden ääni taajuudeet peittävät alleen hevosten elävän valotaajuudet.

Hinthaaran puhdistuksessa tänne inkarnoitunut peljadi komentaja on saanut Soljan ryhmän avustuksella purettua näitä Plejadien black sun portteja. Tämä Soljan ryhmän toiminta on tuomassa puhdistukseen myös Marinin archon korruptio sopimuksen lähteitä yhdessä muiden Pegasus sielujen kanssa ja näyttää että Marin, siis aito, Marin ei ole vielä lähelläkkään viimeistä valotemppuaan tehnyt. Tähän tulemme palaamaan mahdollisesti jo tällä viikolla. Paljon tulossa esiin tälläkin viikolla.

Sampo

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top