Alkavan Syyskuun energiat 5.9.2022

energia

Hei kaikille

Syykuu on jo alkanut perin vauhdikkaana ja paniikin omaisena MUTTA vain niillä jotka ovat uskoneet archoneita eli erillisyyttä palveliin energioihin. Archonien päätaajuuksia luonnollisesti sähkö ja jonka äärimmäisen tahmeaan ja kiinni pitävässä verkossa ihmiskunta on ollut VASTA muutama satavuotta ja tämä verkko on nyt tulossa valoon ja tietoisuuteen ja sen todellinen luonne…

Luonnollisesti tällä hetkellä tähän sieluttomien voimien tekemään verkkoon on uskonut todella moni ja se on tarjonnut monelle yltäkylläisyyttä ja hintana valtavat uhri energiat. Nämä uhri energiat ovat koostuneet äärimmäisen julmista toimista lapsia, naisia ja miehiä kohtaan että kokonaisia väestöryhmiä kohtaan.

Ihmiset ovat tuominneet toisia niin ihonvärin, synnyin maan, uskonnon, valtio-ohjelman jne mukaan tuhansia vuosia. Tämä isänmaallisuus ohjelma ja valtio-ohjelmat joita on pyöritetty täysin archonien ohjelmoinnilla ja hyvä/paha illuusioilla pakotetaan valoon ja jokaisen irti päästettäväksi joko uhraamalla itsensä siihen tai alkamalla ymmärtämään että JOKAINEN ihminen joka on inkarnaatiossa on Luoja Luojassa ja tasan yhtä tärkeä ja voimakas kuin sinä itse.

Nämä tehdään niin että tuodaan jatkuvasti valtavia valoenergioita ja nimenomaan teidän kautta. Entisestään tässä kuussa ja jatkossa nousee se että kaikki archonien korruptoimat egon omahyväiset toiminnat puhdistetaan ja ihmiskunnalle alkaa selvitä entisestään mitä nämä hierarkiset ja uskoon pohjautuvat järjestelmät tekevät ja ovat tehneet ja mitä palvelleet. Näin nämä energiat nousevat ihmiskunnan tietoisuuteen entistä enemmän kollektiivisesti ja lisää ihmisiä herää näihin Luoja energioihin.

Monet edelleen uskovat että tällä hetkellä kun monet asiat muuttuvat ja romahtavat niin kyseessä on new world orderien ”juoni” jonka valtaan tuloon kaikki tähtää. Ei ole. Kyseessä on Luojan valojuoni jolla tuodaan valoon kaikki käyttämällä nimenomaan näitä erillisyyttä palvelleita energioita, jotta ihmiset alkavat Luoda omia valoa ja ymmärrystä palvelivia energioita. Erinomainen esimerkki olkoon tästä vaikka internet.

Jokaisella teistä rakkaat valosiskot ja veljet on kyky ”lukea” sieluvaloa omissa toimissanne ja palvella itseänne ja toisianne sen näkemyksen mukaan ja tämä on semmoinen ”kilpailu etu” mihin suosittelen panostamaan. Luottakaa omaan valoonne eikä teillä tule olemaan mitään ongelmia ja muistakaa myös tulevan ja olevan kaaoksen keskellä ja pyrkiä nauttimaan. Elkää olko huolissanne siitä jos tuntuu että teidän rytminne muuttuu siitä archonien ARKI systeemistä.

Kun teidän ”normaali” rytminne muuttuu se ei siis tarkoita että olette jotenkin joidenkin sieluttomien voimien ”imettävänä”. Se tarkoittaa sitä että teidän OMA Luoja valonne muuttaa teidät planetaaristen Luoja energioiden ja Aeon Sophian sykliseen ja luonnolliseen aikaan, jotta voitte työskennällä multidimensionaalisessa kosmoksessa ja Luoda maailmaa semmoiseeksi kuin te sen itse näette ja tunnette. Huikeaa Syyskuuta kaikille.

Sampo

Kommentoi

Lisää artikkeleita satunnaisessa järjestyksessä.

Scroll to Top